HELLO KITTY ALARM CLOCK - CODE : HKAC 03



CODE : HKAC 03
PRICE : RM24.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Description : Wake up with Hello Kitty! Hello Kitty Alarm Clock features a molded case of Hello Kitty. It has quartz accurate movement and an alarm feature. LR44 Batery included (yeay!) Just remove the tiny plastic at battery area behind and the clock will operate.
Measurement : 6.5cm x 6cm x 8cm (Length x Width x Height)
Weight : 75g
Material : Plastic
Display Type : Needle

Status : AVAILABLE / IN-STOCK
Postage : RM7 (SM) & RM10 (SS)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interested? Please fill-up in here ---> ORDER FORM / BORANG PESANAN

Thank you for shopping at Cuteness Collection



HELLO KITTY ALARM CLOCK - CODE : HKAC 02



CODE : HKAC 02
PRICE : RM24.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Description : Wake up with Hello Kitty! Hello Kitty Alarm Clock features a molded case of Hello Kitty. It has quartz accurate movement and an alarm feature. LR44 Batery included (yeay!) Just remove the tiny plastic at battery area behind and the clock will operate.
Measurement : 6.5cm x 6cm x 8cm (Length x Width x Height)
Weight : 75g
Material : Plastic
Display Type : Needle

Status : AVAILABLE / IN-STOCK
Postage : RM7 (SM) & RM10 (SS)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interested? Please fill-up in here ---> ORDER FORM / BORANG PESANAN

Thank you for shopping at Cuteness Collection



HELLO KITTY ALARM CLOCK - CODE : HKAC 01

 


CODE : HKAC 01
PRICE : RM24.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Description : Wake up with Hello Kitty! Hello Kitty Alarm Clock features a molded case of Hello Kitty. It has quartz accurate movement and an alarm feature. LR44 Batery included (yeay!) Just remove the tiny plastic at battery area behind and the clock will operate.
Measurement : 6.5cm x 6cm x 8cm (Length x Width x Height)
Weight : 75g
Material : Plastic
Display Type : Needle

Status : AVAILABLE / IN-STOCK
Postage : RM7 (SM) & RM10 (SS)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interested? Please fill-up in here ---> ORDER FORM / BORANG PESANAN

Thank you for shopping at Cuteness Collection



HELLO KITTY PENCIL CASE (DOUBLE LAYER) - CODE : HKPC 05



CODE : HKPC 05
PRICE : RM8.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Item Type : Double layer pencil case that make it easy for you to keep all your writing materials in one place.

Description : Isn't it more convenient when your things are organized? With this Hello Kitty pencil case, you can always keep track of where your pens and other writing materials are. It will also keep your desk and the inside of your bag clean and organized. No more ink stains in your bag! And best of all, never lose a pen again!
Measurement : 20.5cm x 3cm x 6cm (Length x Width x Height)
Material : Tinplate

Status : AVAILABLE / IN-STOCK
Postage : RM7 (SM) & RM10 (SS)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interested? Please fill-up in here ---> ORDER FORM / BORANG PESANAN

Thank you for shopping at Cuteness Collection



HELLO KITTY PENCIL CASE (DOUBLE LAYER) - CODE : HKPC 04




CODE : HKPC 04
PRICE : RM8.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Item Type : Double layer pencil case that make it easy for you to keep all your writing materials in one place.

Description : Isn't it more convenient when your things are organized? With this Hello Kitty pencil case, you can always keep track of where your pens and other writing materials are. It will also keep your desk and the inside of your bag clean and organized. No more ink stains in your bag! And best of all, never lose a pen again!
Measurement : 20.5cm x 3cm x 6cm (Length x Width x Height)
Material : Tinplate

Status : AVAILABLE / IN-STOCK
Postage : RM7 (SM) & RM10 (SS)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interested? Please fill-up in here ---> ORDER FORM / BORANG PESANAN

Thank you for shopping at Cuteness Collection



PROMO IKLAN / ADVERT VIDEO FOR CUTENESS COLLECTION

Bersempena dengan cuti hujung minggu, kita orang ambil peluang untuk ronda-ronda di sekitar Ipoh, Perak. Tak tahulah kenapa bandar Ipoh ni selalu menjadi pilihan untuk datang, mungkin sebab banyak makanan yang best (maklumlah kita orang ni memang kaki makan... Hehehe) atau sebab suasana tempat dia yang rasa seronok untuk spendkan masa bersama family. Jadi, alang-alang dah ronda keliling Ipoh ni, teruslah buat sessi photoshoot untuk barangan Cuteness Collection. Kelakar jugaklah bila terpaksa take turn untuk ambil gambar satu-satu tempat tu dengan cameraman yang ambil gambar photo wedding. Dah tu bukan satu atau dua pasangan pengantin yang ada dekat situ. Lebih kurang 4 pasangan pulak tu (bulan ni musim mengawan kahwin rasanya. Eh! hehehe). Tapi apa-apa hal kita orang enjoy je ambil gambar walaupun keadaan memang sesak dengan orang ramai. Kalau tengok video ni mesti korang pun macam tak percaya kan, betul ke ramai orang? Hah! Itulah skill ambil gambar namanya. Jangan terlepas every second. Kena think and move fast. Kalau tak alamatnya memang tak dapatlah gambar yang kita mahukan tu. Anyway enjoy the video. Sharelah kalau sudi ye (harap-harap dapat viral masuk Oh Bulan... eh! Tetiba... hahaha).




HELLO KITTY CHILDREN SLING BAG VIDEO

Dah ada yang jenguk-jenguk dan LIKE tak dekat Facebook Page Cuteness Collection selain tengok dekat dalam website ni? Ada benda-benda yang lain ke kalau tengok Facebook dengan tengok website ni? Eh, takde apa-apa yang lain pun, sama je barang yang dijual samada dekat Facebook atau dekat website. Harga pun sama. Yang jadi kelainan ialah kebanyakan info yang akan diberitahu lebih terkini (up-to-date), mana tahu lepas ni Cuteness Collection ada nak buat contest ke? Atau nak invite korang untuk sebarang event yang dibuat ke? Kan ke best kalau korang jadi orang yang pertama yang tahu. Mana tahu rezeki dapat hadiah yang ditawarkan. Tak ke best kalau macam tu.

Video close-up untuk Hello Kitty Children Sling Bag ni pun kami dah upload dekat YouTube untuk tatapan korang. Apa yang istimewanya pasal Hello Kitty Children Sling Bag ni ialah terdapat 6 design yang berlainan setiap satunya. Ciri-ciri lain pula ialah:-

i. Bahagian depan dan belakang mempunyai dua gambar yang berlainan.
ii. Mempunyai poket kecil berzip pada bahagian dalam.
iii. Tali beg yang boleh ditanggalkan dan diselaraskan.
iv. Kepala Zip berbentuk Hello Kitty.

v. Comel digayakan pada bila-bila masa (ni paling penting! Kihkihkih).

Kalau berminat, nanti bolehlah isikan borang pesanan di sini ---> ORDER FORM / BORANG PESANAN

Sebelum tu kita tengok video ni dulu k.